keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Mikä tätä Suomen säätä oikein vaivaa?

En jaksa enää ymmärtää näitä pakkasia. Ennen kun mietti että -15c pakkasraja että edes tallille menee niin nykyään silloin ollaan ihan "täydessä" touhussa talleilemassa. Mutta nyt sitä pakkasta onkin sitten lähemmäs -30 niin ei nuo reenit meinaa onnistua.

Itselläni on ollut todella kiireinen viikko muutenkin, kun ajo-opetukseni on VIHDOIN VIIMEIN alkanut. Olen siis käynyt isäni luona teoriatunneilla. Maanantaina vuokraaja kävi tallilla teoriatuntieni takia, mutta pakkasta oli taas sata ja kaksi, joten käppäilyhommiksi oli mennyt. Itse kävin kyllä tiistaina ja pakkasta ei ihan niin paljon ollut, mutta minun tuurillani, olen tulossa kipeäksi, joten vain juoksuttelin sivuohjilla. Yllättävän hyvin neiti työskenteli. Sain hieman videotakin otettua ja laitan heti tänne, kunhan ehtisin koneelle ne laittaa.
Tänään taas olikin sitten vuokraajan virallinen vuokrauspäivä ja taas oli mennyt käppäilyhommiksi. Aamulla pakkasta oli -31!!! HUI KAUHISTUS!

Huomenna neiti saakin viettää vapaapäivää ja perjantaina, yllätys yllätys..Vuokraaja käy taas tallilla, koska itselläni on wanhojen tanssit. Niitä odotellessa! Toivottavasti ei nyt kauheaan tautiin ehdi sairastua. Viikonloppu onkin sitten heppailua ja Seban huopien pesua. Onnekseni myös maanantai ja tiistai ovat minulla vapaapäiviä,koska kokeita ei ole, niin saan rauhassa ahkeroida tallilla, jos nyt keli vaan sen sallii..

Tein ajankulukseni toissapäivänä lähinnä hankitreenipainotteisen videon. Tässä se siis on :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti