lauantai 26. helmikuuta 2011

Hyppyreenejä pakkasten jälkeen

Seba ei ollut kovin rento tänään, mutta kuitenkin tarkkaavainen ja kuuliainen.. Mentiin ympyrällä pientä ristikkoa ravissa ja laukassa, sekä 60cm ja 80cm pystyä suoralla linjalla..

Sannankin pistin Seban selkään kokeilemaan muutaman hypyn Seballa pientä ristikkoa..Hyvin se meidän neiti kaikki kyydissä kuskaa, kun malttaa vaan itse olla rauhassa.
Vähän piti taas kyttäillä toisella pitkällä sivulla olevia olemattomia ufoja.. Mutta niistäkin selvittiin, kun kerran kotiin asti olen päässyt :D

Eilen olikin sellainen ufopäivä, että ei siitä sen enempää.. Yritin laukkaa työstää ja laukanvaihtoja, mutta eihän siitä tullut hevon v****a..

Pieni videonpätkä tästä päivästä..teen isomman videon heti kun suinkin ehdin. :) Huono video sinäänsä kun Seba lopussa sotkee jalkansa ja kipittää kun pieni shetlanninponi, mutta pitkä video lataisi niin kauan ja minun on tästä suunnattava kaverilleni iltaa viettelemään :) Joten hejdo!!

Oli muuten pitkästäpitkästä aikaa ihan normaalit ratsastushousut jalassa, samoin nahkachapsi-kenkä-yhdistelmä =) Voisikohan ratsastustoppahousut heittää jo kaapin nurkkaan?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti