keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Sebastinalle vihdoin vuokraaja!

Nyt se löytyi! Seba vihdoin ja viimein sai vuokraajan. Ensin neitiä jännitti hirveästi kun uusi ihminen nousi selkään. Sitten kokeiltiin jo temppuilla, jos vaikka ei tarvitsisikaan tehdä uuden ihmisen kanssa töitä. Onneksi topakka vuokraaja ehdokas oli maltillinen ja jatkoi vain hommia. Lopussa Seba näytti jo niin hienolta ja renolta että oli ilo katsella menoa. Hassua aina katsoa kun joku muu menee neidillä :))

Vuokraaja aloittaa siis käymään kerran viikossa,niin saan yhden vapaapäivän tallilta.

Sopivaan aikaan tänään teloin jalkani. Suoraan sanoen varpaat nurinperin ja kynnet poikki riks raks. Onneksi Vuokraaja tuli tänään ja sai neidille kunnon hikireenin aikaiseksi, kun itse katselin vammaisena kentän laidalla ja huutelin ohjeita! Ja könkkäsin keräilemässä neidin jätöksiä pitkin kämppää.

Koko päivän tällä jalalla kävely ei ole tehnyt hyvää. Nyt ei mene edes kenkä jalkaan ja huomenna pitäisi vanhojen tansseihin korkkareita mennä sovittamaan :O

Korjailin eilen muuten omin pikku kätösin Seban fleece loimen jossa oli 3 todella isoa repeämää, sekä toppaloimen josta oli kaulakappaleen tarran pidike revennyt. Kestääköhän kauaa ehjänä?varsinkaan fleece loimi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti