tiistai 28. joulukuuta 2010

Joulu ohi ja Seba töihin!

Yllättävän vähän tuli syötyä kyllä jouluna. Tosin Seba söi kyllä sitten vieläkin enemmän! Seballa on nyt ollut kiima ja kyllä on neidistä sen ekaa kertaa kunnolla huomannut. Kiljuu kavereiden perään. Vaikka on Seba muutenkin kavereiden perään, mutta ei näin paljon! Samoin peppua neiti tunkee vierustarhassa olevalle kaverilleen.

Sunnuntaina kävin suht pikaisesti tallilla, koska kävin äitini ja isäpuolen kyydillä ja he eivät tunnetusti jaksa odottaa. Oli meillä reipas poni intoa täynnä. Mutta saatiin me jopa laukkaväistöjä kokeiltua!!!!

Eilen sitten pitkästä aikaa kokeilimme esteiden huumaa. Menimme ristikkoa ympyrällä ja pikkuruista pystyä suoralla. Seba oli TODELLA innoissaan. Ei meinannut pöksyissään pysyä. Sellaisia himospurtteja tuli ennen estettä etten ehtinyt edes huomata. Välillä sai kyllä todenteolla rauhoitella neitiä. Oli muuten mukavasti hiestä märkä. Mutta pääasia että neitillä oli kivaa!

Tänään saatiin se kengittäjä sitten ja suht hyvinhän tuo sujui muutamaa pikku jekkua lukuun ottamatta. Kokoajan olisi pitänyt olla jotain tekemistä ja kun sitä ei ollut, se kostautui minulle! Pidin siis itse Sebaa kiinni kengityksen ajan. Kokoajan piti tökkiä ja yrittää napata kavereiden loimia karsinan ovista alas ja jos vähän kiusaisi kengittäjääkin. OLI se rasittavaa. Onneksi loppua kohden pelleily loppui. Kävin sitten vain juoksuttamassa neitin riimuilla, kun huomenna on taas rankka reeni tulossa, nimittäin lähdemme Sasun ja Sannan kanssa pellolle hankitreeniin! Toivottavasti saisi jotain materiaalia!

Topparatsastushousut, mitkä joululahjaksi sain, ovat LOISTAVAT! vaikka itse sanonkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti