sunnuntai 14. marraskuuta 2010

talvihösötystä?

SEBA EKAA KERTAA PALKINTOJEN JAOSSA POPRALLA 7.11
Seba on nyt kisojen jälkeen suoraansanoen ollut ihan ääliö!Työnteko tuntuu ihan vieraalta käsitteeltä.Pitää vain pää pystyssä kipittää ja kytätä joka asiaa.Enemmän tulee mieleen joku pulu , kuin hevonen.
Eilen siskopuoleni kävi taas vähän opettelemassa ratsastusta seballa.Pysähdys,eteen,voltteja ja käännöksiä käynnissä plus pari ravipätkää kokeilumielessä vielä.Siinä Seba malttoi olla tosi nätisti ja ajattelin että jes tänäänkö se jaksaa keskittyä.Mutta ootappas vaan kun minä menin selkään ja olisikin oikeasti joutunut töitä tekemään.Ei hyvää päivää mitä menoa!kaahottaa kaahottaa,kipittää kipittää, mutta missä jarrut ja ne pienemmät vaihteet?

Tänään sitten irtojuoksutin Sebaa..Kyllä sieltä sitten sitä vauhtia lähtikin. Ekaa kertaa neiti myös itse pääsi kenttää ympäri, ilman että joku kokoajan joutuu häätämään sen joka nurkasta liikkeelle.
Oli muuten aika hikinen poni ja väsynyt,vaikka tyytyväisen oloinen kun sai päästellä.Jospa nyt nuo ylimääräiset pöllöilyvirrat olisi poissa hetken aikaa..mutta toisaalta..pakkanen piristää,ainakin meidän neidin kohdalla ja välillä vähän liikaakin.


TALVIKUVISSA:Seba viime talvena killerillä niinsanotusti puolihulluna ja oikealla puolella oleva kuva kertoo kuinka käy kun ne jarrut häviää ja pienemmät vaihteet puuttuu koko hevoselta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti