torstai 14. lokakuuta 2010

Talvi vai ei?

Ihania nämä loskakelit. Jokstapauksessa Seballe piti laittaa tiistaina talvikenkä ja sivuläpälliset eli sivusta tukevat kengät etusiin.
No tuli ne sivuläpälliset kengät, mutta ei ne talvikengät olleet!! Kengittäjälle noottia!
etusiin laitettavat sivuläpälliset kengät muokattiin takajalkojen kengistä.Nekin oli laitettu sanonko päin mitä????!! ARGH! sentin on kenkä toisesta reunasta ja edestä kaviota isompi..ei näin..Muutenkin tarpeeksi noita kavio ongelmia..
Saa kengittäjä tulla uudestaan kengittämään ja sen jälkeen vaihdan koko kengittäjän. Ei tämmöisiä saisi sattua ja huolettomasti muutenkin kengittää.

Tänäänkin piti olla kauhea lumimyrsky, jopa 20cm lunta, mutta nyt sitä lunta vasta sataa. Kun tämmöistä keliä oli luvattu, niin jätin tallireissun suosiolla väliin, Mutta kun sitä lunta ei tullut, olisin ihan hyvin voinut olla tallilla.Kiitos taas kovasti säämiehet. Kyydit kun ei sitten tosta noin vain onnistu!

onneksi viikonloppuna ostettava se linkkikortti niin sitten linkillä pääsee.

Toissapäivänä tehtiin Seban kanssa sivuohjilla juttuja.Vähän juoksutusta ja ratsastusta , vain käyntiä ja ravia, koska keli oli saanut kentän aika pahaan kuntoon, kun oli sellaista loskasohjovelliä ja meinasi vähän paakkuuntua kavioihin.
Eilen kokeilin sitten remonttiturpista kuolaimien kanssa ja en sen suurempaa eroa huomannut, mutta täytyy vielä uudestaan kokeilla, koska neiti oli muutenkin niin kettumaisella päällä, ettei ratsastus oikein sujunut.Lopussa onneksi rupesi jo jotenkin kuuntelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti