keskiviikko 8. syyskuuta 2010

tehotreenausta

Aamulla lääkärissä, sen jälkeen 2 tuntia koulussa jonka jälkeen tallille. JA KOKO PÄIVÄN ON OLLUT NÄLKÄ! hyvin velli pitää nälän poissa...
Seballa kuitenkin sannan ohjauksessa istuntareeniä. Sanna pyöritti liinassa ja minä sain keskittyä vain istuntaan. Seba ei oikein innostunut ajatuksesta kun kiikuin selässä ja silti juoksee narun päässä ympyrää. Eikä tainnut kuolainkaan olla kiva. Paljastunut Sebasta oikea kuolaimen inhoaja. Mitäpä tuosta, kun hackiksilla voi hypätä kisoissa.
Lopussa sitten itse ympyrällä ja samoja asioita yritettiin pitää paketissa. Ja mikä kummallisinta! Sanna antoi niin hyvän vinkin, että *LOPS* ja poni myötäili. Ei tarvinnut kuin ulko ohjasta pari pidätettä jonka jälkeen myötäys niin sinne meni. Tosin tätä sai toistella vähän väliä, mutta plussaa se on sekin että saa ponin kuolaimella rentoutumaan!

No yhtäkkiä siinä ratsastaessani valmentaja tuli kysymään, olisiko minulla aikaa hypätä hänen kouluhepallaan. Tuli siinä Sitten Wiebran G nimisellä 7-vuotiaalla massiivisella rautiaalla ruunalla hypättyä jo toisen kerran. Ja nyt sitten suunnilleen 2 viikon välein pitäisi Ransullakin hypätä. Ransu muuten on about 170cm korkea, en nyt muista tarkkaa mittaa.

Nyt on sitten Ransu,Kintsu ja Seba estereenattavina!kivaa! Ja jokainen hevonen niistä ihan niin eri maata kuin olla ja voi. Oppii hyvin ratsastamaan erilaisilla hevosilla!Nyt kun vatsojakin jo tein niin lähden tästä pinaattikeiton syöntiin.

r.Kindzal "Kintsu"
om.Aino Kaunikkila

r.Wiebran G "Ransu"
om.Irina Selenius   (Kuva muutama kk sitten otettu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti