sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Sebastinan vaikein tehtävä

Tänään pääsin vihdoin kunnolla tallille.Eilen kun ehdin vain juoksuttamassa käydä sivuohjilla.
Ensinnäkin Seba tuntui heti tarhasta sitä hakiessani todella virkeältä ja sitähän se sitten olikin.

Seba juoksee esteen läpi kesällä 2009

Seba keväällä 2010

Seban vaikein tehtävä on innari, jota tänään siis mentiin systeemillä puomi-ristikko-puomi-ristikko-puomi.
Yleensä seba huolimattomuuttaan kolistelee kaikki alas kun syöksyy vain läpi eikä malta kinttuja nostella.Tosin ennen ei olla kokeiltu puomeja ristikoiden välissä, vaan aina on ollut pelkät ristikot peräkkäin.
Ensin Seba tietysti kyttäili aivan kamalasti juuri sitä laitaa missä esteet oli ja ei suostunut sitten estelinjalle menemään. Täytyi ensin saada Seban päästä ne kauheat möröt pois jota siellä laidassa oli,ennen kuin päästiin tositoimiin. No pari ekaa kertaa meni silti ihan siksakkiin, eli sitä linjaa ei juurikaan ollut, mutta yli se silti pomppi ja jopa jalatkin nosteli tosi hyvin. Lopussa tulikin sitä vauhtia sitten vähän liikaa, kun pari laukkaa ennen estesuoraa Seba vain syöksyi eteenpäin. Vain ja ainoastaan kerran tippui toisesta ristikosta puomi ja sekin vain sen takia koska Seba ryntäsi ja pidätin liian pitkään joten astui puomin päälle ja kolisteli seuraavan ristikon.

Loppuverkat olivat sitäkin Loistavammat. Seba työsti itseään todella kivasti.pehmeää joustavaa rentoa ravia. Laukatkin olivat alkuverkassa todella hyvät ja neiti kuunteli oikein hyvin.

Taidankin tästä sitten lähteä tekemään ruotsin itsenäisiä tehtäviä ja kokeisiin lukemaan. Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti