maanantai 6. syyskuuta 2010

Maastoilupäivä Sannan ja Zacran kanssa ja luotto kohdillaan

Itse tänään jäin koulusta pois, kun eilen illalla kuume nousi.
Tallille kuitenkin oli mentävä, koska kengittäjä oli käynyt kaviot katsomassa. Oli hionut päältä vähän, jotta näki, kuinka syvät halkeamat on. Kenkäsi uudestaan, mutta ei voinut paikkausainetta laittaa vielä, koska ei tässä vaiheessa raaski ruveta avaamaan kaviota yläreunasta sen takia että saisi sen paikkausaineen sinne.
Sannan isä on myös kengittäjä, käynyt kaiken maailman koulutkin, joten hänkin tulee vielä katsomaan ja tekemään analyysin. Eihän nuo kaviot nyt vielä Sebaa vaivaa.

No päätin kuitenkin lähteä Seballa maastoilemaan Sannan ja Zacran kanssa, kun edellisestä maatsolenkistä hetki aikaa.
Seba osasi tälläkertaa käyttäytyä todella nätisti.Pukeiltakin vältyttiin ekaa kertaa pariin kuukauteen. Siis maastossa. pari pitkää kivaa laukkapätkää,joissa neiti tosiaan innostui. Jokakertainen ongelma tuli taas esille, että kumpikos hevosista uskaltaa mennä ensimmäisenä. Zacralla on tapana pysähdellä ja peruutella Seban päälle, joten kerran jo Seban kanssa saatiin pompata kumpareen päälle karkuun.No eihän Seba ole siitä moksiskaan, vaikka Zacra päälle tuleekin, mutta itse kun en halua mitään tapahtuvan.TÄNÄÄN uskaltauduin PITKÄN HAAVEENI toteuttamaan. Seballa ilman käsiä laukkaa ja ravia kentällä, jota sillä ei todellakaan ennen olisi uskaltanut tehdä. myös yhdellä kädellä ns.lännenratsastusta..kahdeksikko saatiin laukassa tehtyä !!!
Jännä se on, että tammat muistavat vielä toisensa hyvin. Olivat edellisellä tallilla myös niinsanotusti parhaita maastoilukavereita, ja Sannahan tuli Zacran kanssa vasta puoli vuotta meidän muuton jälkeen samalle tallille asustamaan.
Kingslandilta haluan tuollaisen!!!

Tosin killerillä Zacra oli se rohkeampi maastoilija. Nyt yllätyksenä, Seba säikkyy ja kyttää mörköjä vähemmän kuin Zacra. Joten Zacra saa ottaa nuoremmastaan tälläkertaa mallia.
Seba ja Zacra entisellä tallilla

Kiva reissu oli vaikka kokoajan pyöri mielessä, että milloin törmätään hirvikärpäsiin. No ne eivät päässet kimppuun kutittelemaan, mutta sen sijaan Seba sai nenäänsä kasan horsmista lähteviä haituvia..

siinä video Sannasta ja Zacrasta! Sanna tehnyt itse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti