lauantai 4. syyskuuta 2010

Loistosuorituksia ja epävarmuutta

Kerrankin sai aamulla nukkua pitkään ja vielä pidempään olisi saanut, jos äiti ei olisi tullut herättämään.
Leuka oli ihanasti niin turvoksissa ja kipeä ja jäykkä liikkumaan, että juuri ja juuri sain lusikan suuhun,jotta pystyin syömään vaihteeksi taas velliä aamupalaksi.

Tallilla pistettiinkin sitten Sannan kanssa erikoisesteet pystyyn. Oli vesimattoa,oransseja kartioita, porttia ja jopa joulukuusen nauhaa tolpissa.
Alkuverryttely hypyt menivät todella hyvin.Seba hyppäsi oikein nätisti ja rauhallisesti yksittäisiä esteitä. Sarjaa kun mentiin,rupesi menemään hypyt ja lähestymiset hieman pieleen. Seba ei jostai syystä esteiden välillä uskalla venyttää itseään ja laukkaansa, joten otti kaksi laukkaa yhden laukan estesarjan väliin.
Pistettiin nuorelle hevoselle sitten hieman lyhyempi väli, jotta rohkenee venyttää itsensä.
Sitten rupesikin Seba jo vähän väsähtämään, kun meinattiin rataa aloittaa hyppäämään ja jarrut menivät taas hitaiksi ja kädelle painaminen ja kaahotus alkoi,josta seurasi sitten muutamia pudotuksia, kun ei nuppi noussut ylös ja laukka pysynyt niin hyvässä tempossa..Täytyy kyllä myöntää, että hyvin kääntyy Seba vaikka pennin päällä!Sellaisia kurveja kyllä tuli.
Loppuun saatiin onneksi rata mentyä yhden pudotuksen voimin, johon voitiin lopettaa.Ja jostain syystä tuntui siltä, että neitille vain virtaa tuli lisää, kun loppuravit olisi Seban mielestä pitänyt laukata.

Joudutaan muuten kengittäjä soittamaan ja Seba kengitetään uudestaan, sekä luultavasti kavioon paikkaus ainetta, kun on lohjennut. Toivottavasti olisi vain pintahalkeama!

Kävin muuten muodin yössä, joka ei mitenkään erikoisen jännittävää ollut.
Ilta päätyi kaverini kanssa autolla ajeluun ja tikkakoskella vierailuun.
Loppuilta varmaan kotona YKSIN ja rauhassa.Mikäs sen mukavampaa.


videota tältä päivältä linkitän tässä heti kun kerkeän videon tehdä!


Alue-estekisat Killerillä 29.8.2010 luokka 80cm,perusradalta 4 vp.Kiitos kuvasta suvin.net!
Seban kolmannet kisat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti