tiistai 14. syyskuuta 2010

koulutuuppausta koeviikon kunjaksi

Ihania nämä koeviikot,kun saa nukkua pitkään ja rauhassa lähteä tallille.
Tänään olikin tarkoitus tehdä kunnon koulutuuppausreeni pitkästä aikaa.Aloiteltiin käynnissä volteilla, pohkeenväistöillä, muutamalla avolla, käynnin temponvaihteluilla ja lisäyksillä.
sen jälkeen kevenneltiin paljon ympyröitä ravissa, jonka jälkeen lähdettiin harjoitusravissa vääntämään avoja, jotka sujuivat yllättävän hyvin, vaikkakin ensimmäiset tosi tahmeasti.

Samoin kävi pohkeenväistölle, kun sitä alettiin junnaamaan. Alussa "vaikeaa" ja tahmeaa, jonka jälkeen jo sujui.

älläkertaa menimme varmaan enemmän harjoitusravia kin kevyttä ravia, joka on sinäänsä yllätys, koska Seba meinaa aina jännittyä kun istuu harjoitusraviin. Tälläkertaa ei ja siitä sitten innostuttiinkin tuuppaamaan.

Ravien jälkeen otettiinkin sitten käynnistä ja ravista muutamat laukannostot, jonka jälkeen vähän loppuraveja eteenalas ja lopuksi vielä käveltiin pelto ympäri, jossa menee ehkä vartti. Ja on muuten kivat maisemat siellä pellon toisessa pässä! pitäisi sinne päästä kuvailemaan!
Jännä että hackamoreilla Sebasta paljastuu oikea kouluponi..Mutta pistäppä kuolaimet suuhun ja kokeile samaa..Toivotonta..
1 ja 2 kuva killerin alue estekisoista 29.8-10. kolmas kuva oikealla kuva kotiestereeneistä,ekoja päiviä hackamoreilla.Alin kuva vasemmalla Seban rennolta juoksutuspäivältä viime viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti