sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Kisatunnelmia

Ja näin päästiin kisoista ehjänä kotiin.
valitettavasti olosuhteet olivat todella huonot.Kisat olivat siirretty maneesiin,joka oli vain 20x42 joten tilaa oli todella rajoitetusti..ainuttakaan vaihtoehtoreittiä radalle ei saanut,ei voinut oikoa, tai kiertää kauempaa.Lyhyiden reittien,kurvien ja käännöksien takia myös Seban tasapaino horjui ja  laukat sekosivat välillä.

Verryttely oli siis ulkokentällä,joka oli aivan mutavelliä ja sohjoa.Kukaan ei nurin lentänyt, mutta raskasta siellä oli hevosen kulkea ja sen huomase Sebasta, kun neiti väsähti jo 70cm luokan jälkeen.
Sen jälkeen alkoi ohjilla roikkuminen.

1.kuva*Seba tarhailee*

70 radalla pudotettiin 1 puomi minun virheestä, kun käännös oli niin ahdas, hevosen laukat sekosi ja jäin itsekin kiinni ohjiin.

80cm verkkaan otin vain yhden hypyn,Ravi oli silloin aivan mahtava, samoin laukka. Radalla se sitten kusahtikin ja Poni meni pitkäksi puikulaksi ja roikkui ohjilla.Tippui 2 puomia.Toinen Sama este kuin 70cm ja sama käännös ja sama virhe + lähdin liian aikaisin mukaan hyppyyn, jäi etupainoiseksi. Toinen olikin ihan Seban omaa väsymystä lällikentästä, kun ei vaan ne etutassut nousseet kun vähän juureen tultiin.
                                                                                      2.kuva *tuuppailua lauantaina 18.9*


Poni kuitenkin taisteli hyvällä sisulla loppuun asti.Voin kertoa, että toista kertaa en tuonne paikkaan ole kisoihin menossa.

Videota ja kuvia myöhemmin, kun personal photographerini ja kisahoitajani Sanna saa materiaalit minulle toimitettua.

Pääsi taas äitikin heppahommiin ja pikkuhiljaa tuntuu, että äiti innostuu vain enemmän meidän pikku Sebasta, ja osaa esim huomauttaa minulle jos istun etukenossa tms. myös huomaa hevosesta jo paljon mm. on väsynyt jne.
3.kuva*Lauantain Laukkareeniä ennen kisoja*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti