torstai 2. syyskuuta 2010

Aloitusvirsi

Tiivis aloitus paketti näin alkuun, jotta pääsette vähän jyvälle tähän touhuun!
Sebastina on ollut minulla tällähetkellä vuoden ja reilu 2kk
jonka aikana on tullut myös hirvittävä takapakki edellisellä tallilla tietyistä syistä ja oikeanlaisen satulan löytämisen vaikeudesta.Tallimme vaihtui talvella tikkakoskelle ja siellä olemme päässeet taas vauhtiin ja kisaamisen makuun.Yhteistyö alkanut luistaa ja 3 estekisat jo käyty muutamilla virhepisteillä,josta voi vain kehittyä..
tällähetkellä pompimme 80cm tasolla.loppuvuodesta olisi tarkoitus hallissa 90cm rataa päästä kokeilemaan.

peippo yrittää nyt 2 kk laitsailun jälkeen,jolloin kyllä kokoajan samalla liikkui,laihtua hevosen mittoihin.Muuten sopusuihtainen mutta isom mahan omaava tamma tällähetkellä.tosin ei tuo maha liikkumista näytä haittaavan.


TÄLTÄ PÄIVÄLTÄ SITTEN!
oli iha perus puksutus päivä peipon kanssa..askellajit läpi ja vähän ravi-pysähdys-ravi juttuja.
Hackamoret tosiaan ostin vajaa kuukausi sitten joilla toimii much better kuin kuolaimella.tällä hetkellä hakkiksien oston jälkeen vain Luhangon Misa on käynyt kuolaimilla ponia koulimassa,itse käyn niillä vain kouluvalmennuksissa.

No meninpä kaverini Ainon hevosellakin tänään.Ruuna Kindzal 11v säkä n.175, 130 rataa nuorempana hypännyt.Omistaja ei itse hyppää,joten kuskiksi olen päässyt.
3 esteen sarjaa about 90cm-100cm mentiin ja hienosti toimi,kunnes pelottava auto tuli kulman takaa,kintsu kielsi,horjahdin,kintsu päätti hypätä paikaltaan ja siinäpä kolahtikin sitten hevosen kaula ja ratsastajan leuka vastakkain,jalustimet lensi,kuten ratsastajakin ja hiekkaa maisteltiin.
No tälläkertaa vähän huonoa tuuriakin tuli mukaan.leuka vääntyi pahasti,turpoaa,särkee,rutisee ja suu ei kunnolla aukea..2 viikkoa pelkkää velliruokaa,buranalla mennään ja huomenna leuka kuvauttamaan. polvikin vähän rytäkässä vääntyi,mutta onneksi ei pahasti.

aloitetaan nyt sitten dramaattisella tarinalla tämäkin blogi niin ei tylsäksi käy


Videota tältä päivältä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti